Memories

Pozdravljeni. Mislim, da je pravi čas, da vam pokažem voščilnico, ki sem jo ustvarila nekaj časa nazaj. Na dnu sem dodala besedo - spomini iz majske izdaje Exspressions Plus.

I think it is a good time to show you the card, that I created some time ago. At the bottom I added the word - memories from the new Expressions Plus release.


Za voščilnico potrebujemo:
- CottageCutz šablone: Memories Phrase, Wildflowers 1, Wildflowers 4, Wildflowers 5, Lighthouse w/ Clouds (galebi), Under the Sea (skale)
- belo osnovo: 13,5 x 13,5 cm (5.3 x 5.3")
- akvarelni papir: 10,7 x 10,7 cm (4.2 x 4.2")
- bel in temno siv karton
- Distress ink blazinice: Spiced Marmalade, Twisted Citron, Mowed Lawn, Vintage Photo, Broken China, Faded Jeans, Stormy Sky, Hickory Smoke
- Memento ink blazinico - Dandelion

Za osnovo sem uporabila bel karton z reliefnim videzom lesa. Več si lahko ogledate na Scrapping Cottage Blogu.


CottageCutz je zdaj tudi na Instagramu

Lepo se imejte.
Janja

    

      
  
   

Komentarji

  1. Čudovita je, tak mir veje iz nje in bi se kar preselila malo tja.

    OdgovoriIzbriši
  2. Samo še ležalnik, knjiga in 2 meseca miru...božansko....tudi naša bi se preselila tja vendar se bojim, da bomo vse tako navdušene nad tem tvojim božanskim kotičkom "miru", da bo daleč od tega....en kup čvekastih babnic!?!....samo ne izdaj na katerem koncu je!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Vsak torek čakam tvojo CC objavo s čim me boš znova in znova fascinirala. Prav nikoli me ne razočaraš. In prav je tako.

    OdgovoriIzbriši
  4. hvala za pogled v oazo miru - sem si jo povečala in nekaj časa samo občudovala... In tvoje barvanje spet - vrhunsko lepo!
    Naj bo lep tudi tvoj vikend, Majda

    OdgovoriIzbriši
  5. Res je krasen tale tvoj košček morja. Na svojo voščilnico si nkratno ujela mir in lepoto narave. Tudi jaz bi jo najraje pobrisala na kratek oddih tja, daleč od mestnega vrveža :)

    Lp, V

    OdgovoriIzbriši
  6. Oh, kakšen spokojen kotiček, ki kar kliče k sebi. Zelo lepa scena izpod tvojih rok. Tisti reliefni papir za ozadje pa me je tudi očaral :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Kako čudovit morski kotiček, pravi balzam za dušo in oči:). Sem pa mimogrede zašla še na prve strani tvojega bloga, kar vidim te, kako z veseljem in velikim čutom za estetiko si ustvarjala svoj kotiček in z vznemirjenostjo s svojim prvim palčkom čakala še 2 in 3. Si predstavljam, da so bili to lepi trenutki, ki trajajo še danes. Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudovit spomin na poletni dan ob morju. :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Res lepo si ujela vso lepoto narave in morskega kotička ter ga prenesla na čudovito voščilnico! Navdušujoče in pomirjajoče.

    OdgovoriIzbriši
  10. Čudovita je. Ozadje me je čisto sezulo. TOP. Čisto realistično izgleda. Vsaka čast!!!

    OdgovoriIzbriši
  11. Prav čarobna je tale tvoja morska voščilnica in napis se ji res krasno poda :-))

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Vesela sem vašega komentarja. Hvala.