Ustvarjalnica - drugič

Od prvega dne je bila otroška sobica. Leta so tekla, njena stanovalca sta odrasla in se odselila. Sobica je zadnjih pet let samevala.

Letošnje leto smo ji namenili novo podobo.

V polovico sobice smo naselili mojo ustvarjalnico. V njej je vse belo: stene, miza, omara, nekaj poličk in lončkov. Tu barve kraljujejo na papirju. 






Preostanek sobice je druga zgodbica.

Zgodbica v kateri sta glavna junaka babica in palček št.1. Palček št.1 je velik :) ima dve leti in pol. Ko pride na obisk, babici že pridno pomaga :)).

To poletje ju čaka še zeloooooo veliko dela.
Krepko bosta morala zavihati rokave in drugo polovico sobice pripraviti tudi za palčka št.2 in palčka št.3 :))). Svoj prihod sta napovedala konec poletja  ...... v presledku dveh mesecev.
Za rajanje palčki potrebujejo le veliko prostora, malo poličk in zložljivo posteljico ...... za vsak primer, če omagajo :).


Sobica je vesela, kar razganja jo od ponosa. Vanjo sta se ponovno naselila veselje in smeh.

Ko pa palčkov ne bo, ko bo babica v sobici sama .......bo v svojem kotičku veselo ustvarjala. Nove in nove, pisane, živahne voščilnice. Namenjene malim in velikim palčkom.

Lepo se imejte, Janja   

Komentarji

  1. Tvoja sobica (oba dela :)) mi je neznansko všeč. Oba razigrana, urejena, pripravljena, da se usedeš, ustvarjaš ali igraš.
    Všeč mi je, ker imaš vse pospravljeno v škatlah, na policah, v predalih.
    Veliko lepih, ustvarjalnih in razigranih uric ti želim!

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita je tvoja sobica, tudi meni je všeč. Urejene babičine poličke in ustvarialna miza, ( kaj bi dala za takšen kotiček)kar vabijo k delu. Krasen prostor v katerem bodo imeli veliki in mali palčki s svojo babico krasen prostorček.

    Čestitam, babica. Veliko zdravja vsem trem vnučkom :)).

    OdgovoriIzbriši
  3. Oh Janja tvoja sobica je čudovita in tako zelo praktična iz vseh vidikov! Pa že v narej čestitke, babica. LP

    OdgovoriIzbriši
  4. iii, kakšna luštna sobica. V njej bo ustvarjanje nedvomno še veliko večje. čeprav sem bolj pristaš pisanih barv, mi ta čista belina neznansko ustreza.

    Čestitke za prihajajoče palčke....smeha in veselja vam ne bo zmanjkalo. Super!

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovita sobica. Upam, da se bosta v njej enakomerno prepletala tvoj ustvarjalni in "babica" čas. Verjamem, da se bodo mali palčki v njej s tabo počutili dobro.
    Uživaj v novo pridobljenem kraljestvu :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasna ustvarjalnica, pa tisti del za palčke je tudi čisto primeren za njih ... uf kako bodo uživali in babica tudi ... bela barva tako zelo umiri ustvarjalni nered ... hihihihi ... vsaj jaz ne znam brez njega (nereda mislim) ... Tvoja dva kotička sta poplna, ker je vse tako lepo urejeno in popredalčakano ... ko bom jaz velika bom tudi imela tako ... hehehhe ...

    OdgovoriIzbriši
  7. Kako lepo si napisala tale post! Tako prijetno in nežno, kot so tvoje voščilnice :-)

    OdgovoriIzbriši
  8. Joj kako si vse u nulo zrihtala. Ti si se v sobico preselila s svojimi palčki, mene pa sta iz moje sobice v teh vročih dneh izselili moji študentski palčkinji. To je edini še primerno hladen kotiček v hiši, kjer lahko študirajo. In ker mama (beri jaz) intenzivno podpiram študij, sem se preselila v jedilnico.
    Še tri dni pa bo bolje...:):)

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako lepa sobica, urejena, prav užitek je ustvarjati, kaj? In se igrati in pričakovati. Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  10. Ooooo, kako je upedenana tvoja ustvarjalna sobica, ki jo deliš s palčki! Čudovito! Pa praviš, da bo kmalu še bolj polna? Čestitke!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  11. Super luštno, prijetno sobico za ustvarjanje in uživanje imaš.

    OdgovoriIzbriši
  12. Čestitke za prihod 2. in 3. :-)), to bo še veliko veselja in že sedaj čudovita sobica, bo postala še čudovitejša in še bolj vesela in srečna, ker ne sameva več!
    Krasen kotiček imaš :-))

    OdgovoriIzbriši
  13. Kakšno lepo ustvarjalnico imaš in vse na svojem mestu. Naj se ti v tvojem novem kotičku na veliko iskrijo ustvarjalne ideje. Seveda pa je zelo pomemben tudi drugi kotiček v sobi, kjer bodo veselo žvrgoleli mali in malo večji palčki.

    OdgovoriIzbriši
  14. Luštna je tale tvoja ustvarjalna sobica in ni dvoma, da bodo tvoji palčki neizmerno uživali skupaj s tabo!!!

    OdgovoriIzbriši
  15. Res lep kotiček za istvarjanje si si uredila - čisto v mojem stilu. Sveža belina res kar kriči po barvah, ustvarjalnosti. že z zanimanjem čakam, kaj vse bo v njem nastalo. In čestitke za prihajajoča palčka, dolgčas ti zagotovo ne bo. :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Lušna sobica in prav vesela sem zate, da imaš tako lep ustvarjalni kotiček :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Krasna sobica z obeh strani :) obilo veselja tako pri ustvarjanju kot igranju in tudi z moje strani čestitke ob pričakovanju malih palčkov 2 in 3 :) Lp

    OdgovoriIzbriši
  18. čudovita sobica za palčke in babico

    OdgovoriIzbriši
  19. Soba diha od navdiha in veselega pričakovanja.Prav zavidanja vredna kombinacija reda, zbranosti, navihanosti in kančka nostalgije. Že babica? Pa tako mladostna fotografija, da o izdelkih ne govorim. Čestitke!

    OdgovoriIzbriši
  20. Čudovit ustvarjalni kotiček si si ustvarila. Všeč mi bela barva pohištva, ki privabi še dodatno svetlobo v prostor. Vse si lepo popredalčkala. Res mi je všeč. Že z zanimanjem pričakujem tvoje nove umetnine.
    Pa seveda čestitke za prihajajoče palčke!

    OdgovoriIzbriši
  21. Verujem da ti je ovo najdraža prostorija u stanu! Izgleda veoma lepo i organizovano, a posebno mi se dopada to što je veoma svetla! Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  22. Živjo,
    brkljam po tvojem blogu, občudujem neverjetno lepe voščilnice, ki jih izdeluješ, tvoj smisel za barve, domišljijo, prijetne zapise...bogati so palčki, ki imajo tako babico.
    Lp :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Vesela sem vašega komentarja. Hvala.