Bonbonček

Še malo in minilo bo eno leto od moje prve objave.
Natanko 10.11.2010, sem prvič zaplula v blogerske vode. Tudi v sanjah nisem pomislila, da bom v prvem letu nanizala 62 objav, ki si jih je ogledalo nekaj več kot 38.000 obiskovalcev. Številka, ki me je presenetila.
Velikemu številu obiskov je pripomogla tudi Craft-alnica, katere članica ustvarjalnega tima sem postala v začetku letošnjega leta.
Blog od svojega začetka, ni doživel skoraj nobene spremembe. Nekaj časa me je držalo, da bi spremenila ozadje, pa me je minilo :)). Morda v novem letu. 

Bonbonček sem namenila vsem, ki ste spremljali mojo ustvarjalnico v tem letu in pustili 1116 komentarjev. Hvala, zelo sem bila vesela vsakega.


Vsebina bonbončka:

      10 kom - osnove za voščilnice - eko karton, velikost voščilnice 13,5 x 13,5 cm
      10 kom - bele kuverte, velikost 14,0 x 14,0 cm
      50 kom - razcepki zvezdice v zlati in srebrni barvi
      10 listov - vzorčastega papirja, v velikosti 16,5 x 11,5 cm
      10 m - okrasnega traku v rdeči barvi s srčki
      1 kom - Versafine blazinica - Vintage sepia
      1 kom - luknjač Marthe Stewart  - snežinka 
      1 kom - mali rokovnik za leto 2012 v roza barvi

Za sodelovanje pri žrebu, morate pod to objavo, pustiti komentar do vključno 10.11. 2011 in objaviti sliko bonbončka na vašem blogu z direktno povezavo nazaj na ustvarjalnico Jaal.

Lep vikend vam želim. Pozdravček, Janja

Komentarji

  1. O Janja to pa so lepe številke... In kakšen bonbonček... seveda se postavljam kot prva v vrsto=) In čestitke ob skoraj 1. rojstnem dnevu bloga...pappa

    OdgovoriIzbriši
  2. Najprej čestitke za skorajšnji 1. rojstni dan. In hvala, ker lahko sodelujem pri tako super bonbončku.

    OdgovoriIzbriši
  3. Prišla si do zavidljivo visokih številk. Čestitam.
    Vedno rada pogledam tvoja ob/javljanja. Imaš čudovite izdelke. Želim si jih še več.

    Bonbonček, ki ga ponuješ je kot nalašč za čas, ki se nam bliža. Z vseljem se postavim v vrsto.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke za skoraj prvo leto. Z veselejm spremljam tvoje objave, včasih tudi pokomentiram. Hvala za priložnost, da lahko sodelujem pri bonbončku. Še veliko ustvarjalnih uric ti želim ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Spremljam te na otočku že lep čas, tule pa malo manj časa, saj sem si šele pred kratkim umislila tudi svoj blog. Ampak ideje, ki jih imaš tudi mene večkrat navdihnejo in prav z veseljem spremljam tvojo ustvarjalnost, ki res nima meja. Čestitke za "prvi" rojstni dan in hvala za tako čudovitno priložnost pri sodelovanju za takšen lušten bombonček. LP Mojca

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitam, za skorajšnji prvi rojstni dan. Veliko lepih stvari si nam pokazala v zadnjem času in užitek je sodelovati s tabo. Sladkali se že dolgo nismo in zato se z veseljem postavljam v vrsto za bombonček :)).

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitam za prvi rojstni dan in vse zavidljive številke, ki si jih dosegla!

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitke za 1. obletnico in ne se čudit tvoji veliki številki obiskov, ker je tvoje papirčkanje čudovito lepo, s svojim prepoznavnim stilom, predvsem z krasnim barvanjem motivov! Kar tako naprej in z veseljem bom obračala števec :-))

    OdgovoriIzbriši
  9. Vse najboljše za prvi rojstni dan... za takšen obisk pa si sama zaslužiš največje priznanje saj tvoji izdelki kar vabijo k ogledu.Želim ti še veliko ustvarjalnih navdihov in hvala za priložnost za tako "njami" bonbonček. ;))

    OdgovoriIzbriši
  10. janja...čestitke za prvo blogersko obletnico in za lepo številko ogledov, ki je več kot zaslužna. Zvoji izdelki so prečudoviti.

    Želim ti še veliko ustvarjalnih trenutkov.

    paap Kefa***

    OdgovoriIzbriši
  11. E pa sretan ti 1 rođendan draga! Uživaj u vikendu!:)

    OdgovoriIzbriši
  12. Čestitke iz vsega srca in razveseljuj nas še naprej s svojimi čudovitimi voščilnicami. Za bonbonček se pa veselo postavljam v vrsto...:):)

    OdgovoriIzbriši
  13. Janja čestitke ob prvi obletnici in toliko obiskov v enem letu...ufff odlično! in wauu kakšen bonbonček, mmmmm...

    OdgovoriIzbriši
  14. Čestitke ob prvi obletnici tvojega bloga. Želim ti še veliko ustvarjalnega navdiha in zagona, da nas boš lahko še naprej razvajala s svojimi čudovitimi voščilnicami! lp:)

    OdgovoriIzbriši
  15. Čestitke za obletnico! A je res šele eno leto?:):)
    Bonbonček je pa res slasten!

    OdgovoriIzbriši
  16. Čestitke za eno leto ustvarjalnega in nadvse čudovitega bloga. Vedno rada pridem na obisk.
    Bonbonček je čudovito barvno usklajen in se ga nikakor ne bi branila :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Pozdravljena,
    redno spremljam tvoj blog in tvoji izdelki so več kot čudoviti. Svojega bloga še nimam, ker sem še bolj začetnik na tem področju, sem pa od tebe prejela nekaj nasvetov po mailu. Vseeno oddajam komentar v upanju, da bom v igri za žrebanje.

    Veliko ustvarjalnih idej ti želim še naprej!

    Lp

    OdgovoriIzbriši
  18. Janja, čestitke za prvo obletnico tvojega blogca. Kaj naj rečem drugega kot to, da so tvoje papirnate umetnine prekrasne in vedno si jih rada pogledam :) Super si in le tako naprej!!!
    p.s.
    Bombonček je res sladek in se ga nebi branila :D

    OdgovoriIzbriši
  19. Janja, čestitke za prvi rojstni dan. S svojimi izdelki krasno dopolnjuješ in bogatiš naš blogerski svet in želim ti veliko ustvarjalne energije še v naprej. Za bonbonček pa se itak postavim v vrsto, je zelo zelo mamljiv. ;)))

    OdgovoriIzbriši
  20. Čestitke za vse dosežke v 1. blogerskem letu! Verjamem, da si lahko ponosna na svoje dosežke. Za naprej ti želim še več ustvarjalnih idej in pravi naval ustvarjalnega navdiha. Hvala za bombonček, kot pravi Vladuška, je res zelo mamljiv.

    OdgovoriIzbriši
  21. Čestitke ob prvi obletnici tvojega "bloganja" in naj bo še naprej tako uspešno. Sama sem vstopila v svet ustvarjanja na začetku tega leta in tako začela spoznavati vas ustvarjalke in spremljati med drugim tvoj blog na katerem so res krasni izdelki. Še enkrat čestitke!

    OdgovoriIzbriši
  22. Čudovit in sledek bonbonček si nam pripravila zato se tudi jaz postavljam v vrsto za dobitev le tega! Obenem pa ti čestitam ob prvi obletnici bloganja in hvala ker deliš svoje čudovite stvaritve z nami...pa še na monoga leta ;)!

    OdgovoriIzbriši
  23. Čestitke tudi z moje strani. Tvoji izdelki so itak krasni. Za bombonček pa se tudi postavim v vrsto.

    OdgovoriIzbriši
  24. Čestitke za obletnico. Tvoji izdelki so prečudoviti, zato me visoke številke sploh ne čudijo.

    OdgovoriIzbriši
  25. Čestitke za prijeten blog, ga zelo rada obiščem. Za vse obiske in za sodelovanje v timu Craftalnice.

    Bonbonček pa je tako sladek, da bi ga bila zelooo vesela!

    OdgovoriIzbriši
  26. Iskrene čestitke ob obletnici pisanja in ob tolikih ogledih. Čeprav me število obiskov ne čudi - res je videti veliko krasnih izdelkov tule pri tebi.

    In hvala za možnost dobiti hudo uporaben bonbonček!

    OdgovoriIzbriši
  27. Janja, čestitke ob prvi obletnici bloga. V tem času si nam pokazala ogromno svojih prečudovitih izdelkov in idej za ustvarjanje. Želim ti še veliko obletnic in uspešno sodelovanje na Craftalnici.
    Bombonček je pa res sladek!

    OdgovoriIzbriši
  28. Čestitam ob obletnici in super za vse krasne objave s katerimi nas razveseljuješ!

    OdgovoriIzbriši
  29. Čestitke ob obletnici, tvoje objave so čudovite, občudujem tvojo tehniko, izdelavo in barvanje čestitk. Hvala za tvoj ustvarjalni navdih.
    Metuljčica

    OdgovoriIzbriši
  30. Čestitke ob obletnici bloga.Tvoji izdelki so čudoviti ,zato večkrat obiščem tvoj blog.
    Bombonček je pa zelo mamljiv.

    OdgovoriIzbriši
  31. Čestitke za tvoje prvo leto. Zelo rada te berem in občudujem tvoje izdelke . Hvala za priložnost, da lahko sodelujem pri bonbončku. Prijetno ustvarjaj še naprej.

    OdgovoriIzbriši
  32. Janja zelo lepi izdelki :) Čestitke ob prvi svečki :) za bonbonček se žal ne morem potegovati, ker nimam bloga.. a vseeno sem te morala pohvaliti :)

    OdgovoriIzbriši
  33. Čestitke za prvi rojstni dan. Tudi tiste, ki nimamo svojih blogov, zelo rade obiskujemo tvojo stran in si napasemo svoje očke. Hvala, da nam to dovoliš. Tatjana

    OdgovoriIzbriši
  34. Čestitke!
    Ne vem, če spadam med veliko tistih 1116 komentarjev, ampak definitivno pa spadam med tistih 38.000 obiskovalcev. Večkrat, zagotovo. Morda še večkrat delo občudujem na Craftalnici, ampak vsekakor so tvoji izdelki resnično občudovanje vredni in le tako naprej z delom in objavami.

    Pa hvala za možnost prečudovitega bonbončka. :)

    OdgovoriIzbriši
  35. Janja, iskrene čestitke. wow, 1116 komentarjevo to VEEEELIIKO pove!!
    tudi zdaj sem s ekomaj prebila na rep komentarjev ;)
    tvoj bobnonček je naravnost čudovit, a meni ne uspe tvojo slikco uvrstit na moj blog. sem dodala le tvoj link (tako vsaj pokaže)na svoj blog pod rubriko bonbončki. slikce mi nikakor ne uspe. uapam,da vseeno velja sodelovanje.

    OdgovoriIzbriši
  36. hi-hi, ampak danes je že 11.11.2011. torej sem zamudila :(

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Vesela sem vašega komentarja. Hvala.