torek, 19. april 2016

Prelep podvodni svet / A beautiful underwater world

Pozdravljeni. Nove CottageCutz šablone so že na moji ustvarjalni mizi, a preden začnem z njimi, vas želim popeljati v prelep podvodni svet. Poglejmo, kaj se skriva na koralnem grebenu.

Hello. The new CottageCutz flourish & flowers dies are already on my desk, but before I start with them, I want to lead you in a beautiful underwater world. Let's see what is hiding in the coral reef. 


Za voščilnico potrebujemo:
 • belo osnovo: 27 x 13,5 cm, prepognemo na pol
 • moder ali potiskan papir: 12,7 x 12,7 cm
 • potiskan papir v barvi peska: 12,7 x 2,5 cm
 • bel in barvni karton
 • distress blazinice: peeled paint, mowed lawn, worn lipstick, dusty concord, festive berries, aged mahogany, mustard seed, rusty hinge, pumice stone in black soot


Najprej si pripravimo izreze in jih senčimo z distressi. Pripravimo si večje število izrezov, saj je voščilnica izdelana tudi v notranjosti.

First, we prepare cutouts shaded with distress inks. We prepare a larger number of cutouts, because the card is made inside and outside.


Za korale, podvodne rastline in koralni greben sem uporabila šablono - pod morjem. Šablona ponuja veliko elementov, ki jih lahko poljubno pritrdimo na ozadje. Nekaj izrezov prilepimo neposredno na ozadje, za preostanek uporabimo 3D samolepilne blazinice. 
V to prelepo okolje sem umestila rakovico, morske zvezde in ribice.

For corals, underwater plants and coral reef, I used the die - under the sea. The die offers a lot of elements that you can optionally attach to the background. Some of cutouts is fixed directly to the background for the remainder we use adhesive pads.
In this beautiful environment, I added a crab, a starfish and a fish


V notranjosti voščilnice ozadje pripravimo enako kot na sprednji strani. Dodamo prostor za besedilo. Iz belega kartona izrežemo krog z največjo šablono iz seta. Robove prekrijemo z okroglim okvirjem z okrasnimi šivi (največja šablona iz seta). S preostalimi izrezi ustvarimo prelep podvodni svet.

In the interior of the card, the background is prepared the same way as on the front side of the card.
From the white cardstock we cut out a circle (the largest die of a set) for the text. The edges are covered with the stitched circle frame (the largest die of a set). With the remaining cutouts we created a beautiful underwater world.Ne pozabite, še vedno je čas, da z nami delite svoje izdelke v aprilskem izzivu na Scrapping Cottage blogu. Dve srečni nagrajenki prejmeta lepi nagradi.

And don't forget on our April challenge - anything goes at the Scrapping Cottage blog. You still have time to share your projects with us till the end of the month. Two lucky winner will get the nice award. 

Šablone, ki sem jih uporabila pri delu:
Dies, which I used at work:

  
  

  

Lepo se imejte.
Have a nice day.

Janja

36 komentarjev:

 1. Neverjetno, kaj vse pričaraš s temi šablonami!

  OdgovoriIzbriši
 2. Vauuuuuuu..........sploh nimam besed. NORO DOBRO!!!!

  OdgovoriIzbriši
 3. Takoj bi se šla potapljat ali snorkat v tvoj koralni svet. Zgleda kot pravi in vrhunsko narejen. Pa še z notranjostjo si se zelo potrudila.

  OdgovoriIzbriši
 4. Neverjetna je, kot bi se zares potopila na morsko dno.

  OdgovoriIzbriši
 5. Waw, fantastičen koralni greben si pričarala.

  OdgovoriIzbriši
 6. To je pa res prelep podvodni svet in prelepa voščilnica. Všeč mi je bogata okrašenost notranjosti in zunanjosti. Prelepa je!

  OdgovoriIzbriši
 7. Svetovno, kot bi bil pod morjem. Sem morala kar zadržati sapo, ko sem si ogledovala voščilnico, da mi ne bi šla voda v usta :)))

  OdgovoriIzbriši
 8. Takole je to; Duši že pri naslednjem božiču, ti že pod morjem in na vročem soncu, jaz pa še pri tulipanih nisem :-) Enkratno si pričarala ta podmorski svet in to celo 2x; zunaj in znotraj.

  OdgovoriIzbriši
 9. Janja, ti si pa čisto noter padla v morski svet. Krasne motive delaš s svojimi šablonami in pri SC so res lahko srečni, da te imajo (tako kot Vladko). Čudovita voščilnica in še notranjost tako bogata.

  OdgovoriIzbriši
 10. Kako lepo si nam pričarala morski podvodni svet. Krasna in bogata voščilnica. Ogromno lepih detajlov si združila v celoto. Najbolj všeč mi je pa rakovica. Lp

  OdgovoriIzbriši
 11. Janja, zopet si me do popolnosti navdušila. Čudovit podvodni svet si nam pričarala. Za vse tiste, ki pa še niste bile v največjih evropskih akvarijih, je pa to zagotovo najboljši približek. Res, UAU.

  OdgovoriIzbriši
 12. Ooo, kok lepo. Tale je pa za v kakšno slikanico to je krasna.

  OdgovoriIzbriši
 13. ja, bi šla kar na morje, ko tole gledam, popolno je, te tvoje barve in vsi detajli ... in kot vedno, prekrasna notranjost.

  OdgovoriIzbriši
 14. What an awesome scene you have created! I’d like to invite you to join my blog challenge this week if you’re interested, which is Gone Fishin', and this fabulous card fits right in :)

  Jeannie T.
  More Info Here:
  Dragonfly Journeys

  OdgovoriIzbriši
 15. Iiii, kako si pa tole lepo sestavila! :) Res čudovito!

  OdgovoriIzbriši
 16. Čudovita zunanjost in kot vedno jo znaš čudovito kombinirati z notranjostjo. Prava morska in ja, ta rakovica je čudovita.

  OdgovoriIzbriši
 17. Res je krasna, nekaj posebnega :).
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 18. Kakšne lušte delaš s temi CC šablonami... čudovito, jaz bi jo uokvirila in dala za dekoracijo v poletnem obdobju. Čudovita!

  OdgovoriIzbriši
 19. Janja, občudujem vse tvoje stvaritve, tvoj smisel za sestavljanje zgodbe:) Vse imaš tako detajlirano in lepo barvito, da kar ne zaprem ust. Hvala, ker deliš z nami vse nasvete. Lep pozdrav, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 20. Wauuu, krasna je. Všeč mi je tudi v nulo dodelana notranjost.

  OdgovoriIzbriši
 21. Verjamem, da bi se vsak rad potapljal v tako lepo barvitem in bogatem morju :-)) Krasno sceno si naredila vse lepo premišljeno sestavila skupaj. Všečnooo zelooo!

  OdgovoriIzbriši
 22. Kakšna super voščilnica. Prekrasno sestavljena.

  Marjeta

  OdgovoriIzbriši
 23. Krasna, bogata in hkrati čista voščilnica. Lp

  OdgovoriIzbriši
 24. Prekrasno sestavljena voščilnica.

  OdgovoriIzbriši
 25. Čudovito morsko dno si nam pričarala s CC šablonami.

  OdgovoriIzbriši
 26. Luštna in čisto prava morska. Komaj čakam naslednji pobeg na obalo.

  OdgovoriIzbriši
 27. Tokrat si nam pričarala pravo podvodno pravljico, ki se nadaljuje tudi v notranjosti. Čudovita voščilnica. Te šablonice so kot ustvarjene zate. :-)

  OdgovoriIzbriši
 28. Joj, kaj je luštna. Tako otroško pisana.

  OdgovoriIzbriši
 29. Odgovori
  1. Res neverjetno, kakšne zgodbe ustvarjaš s temi šablonami. Kot bi stala pred velikim akvarijem. Še "rdeč kot kuhan rak" drži pri tebi kot pribito. Bravo za vse.

   Izbriši
 30. Zgodna čestitka, savršena morska, jako mi se sviđa što je unutrašnjost ispunjena!
  ♥Pozdrav Valentina♥

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega komentarja. Hvala.