Christmas cards - part 1

Pozdravljeni. Danes delim z vami nekaj prazničnih voščilnic, ki sem jih ustvarila z novimi božičnimi šablonami za skupinsko objavo na Scrapping Cottage blogu.




To poletje ustvarjam zelo malo, kar se pozna tudi po številu objav. Čas raje namenim druženju z vnuki. Septembra, ko naši fantje zasedejo šolske klopi, pa bo čas za dopust. Ko se vrnem, bo tudi tu bolj veselo :).   

Lepo se imejte.
Janja

 

   

Komentarji

  1. Kako so ljubke! Še posebej srnici, ki radovedno ovohavata božični okrasek. :-) Uživaj zadnje počitniške dni z vnuki, potem pa naberi novih moči na dopustu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovite praznične voščilnice! Popeljale so me v prijetni božični čas. Lpn

    OdgovoriIzbriši
  3. Kot je že Sonja napisala...prav ljubke so.Občudujem tvoj minimalizem pri voščilnicah,ki izpade naravnost fantastično.Še nekaj dni nas loči od začetka šole,zato le uživaj s svojimi vnuki.

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasne so! Uživaj s svojimi vnučki in potem tudi na dopustu. Držim pesti, da boste imeli lepo vreme😃

    OdgovoriIzbriši
  5. Spremljam tvoje izdelke, ki so vedno in vsi po vrsti dovršeno narejeni. Samo nekaj sem jih naredila s CC šablonami in moram reči, da je to kar naporna zadeva in zahteva veliko mero natančnosti, mirno rokco in dobre oči. Ti vse narediš čudovito in vedno uporabiš simpatične postavitve. Uživaj z vnuki, odpočij se na dopustu, potem pa že pride čas še za kaj drugega. Pozdravček Andreja

    OdgovoriIzbriši
  6. Vse tri so nadvse prisrčne, sploh zadnja mi je še posebej všeč.
    Čisto prav, da si si vzela čas za vnuke. Nato bo čas, da še sama napolniš baterije ...

    OdgovoriIzbriši
  7. Vse tri so fantastične in težko bi se odločila katera se mi bolj dopade :). Poleti vse usmerimo svoj prosti čas kam drugam in se ustvrja bolj tiste njne stvari. Saj bo kamlu jesen in bo več časa, se bomo pa takrat pasli nad tvojimi izdelki ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Katerokoli pogledam....saj ne vem...vse so tako lepe, srčne in natančne....Aja...saj sem na Janjini strani...nič novega!!!!

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako zelo prikupne praznične voščilnice. Čudovite barvne kombinacije in tvoja natančnost. Navdušena!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Vesela sem vašega komentarja. Hvala.