Praznične - II. del

Pozdravljeni. Čas je, da pokažem še drugi del prazničnih voščilnic.
Tudi tu sta velikost osnove in postavitev ostali enaki. Vsi motivi so izrezani s starejšimi šablonami CottageCutz.






 



Za konec še dve z božično zvezdo. 
Mojca me je s svojimi objavami prepričala, da brez njih preprosto ne gre :)). 



Lepo se imejte.
Janja

Komentarji

  1. Občudovala sem jih že v tvojem albumu in zraven vzdihovala, kako so ljubke. Osnove,iz katerih si naredila voščilnice, so me tako premamile, da sem si morala še sama nabaviti te šablone :) Čudovite vse po vrsti! Za moj okus pa zmagajo božične zvezde :)Prefinjene, elegantne ... Super!

    OdgovoriIzbriši
  2. Prvih 8..... ja itak da so fantastične!!!!....kar se pa božičnih zvezd tiče....pa saj veš da sem nad njimi navdušena, če jih pa uporabi še taka mojstrica kot si ti...brez besed...čista fantazija....

    OdgovoriIzbriši
  3. Uauuuu, čudovite so od prve do zadnje. Vsaka je posebna na svoj način in seveda v tvojem slogu.

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasne so... vse, vse tako živahne/žive. Ampak božične zvezde pa zmagaja..res so prelepe...

    OdgovoriIzbriši
  5. Prvi del tvoje objave je tako prisrčen, da usta kar lezejo proti ušesom. :-) Rdeča in bela božična zvezda pa sta me očarali s svojo eleganco. Fantastično!

    OdgovoriIzbriši
  6. Oh, pa to ni res, ena lepša od druge. Vse so tako lepe in prisrčna, zadnji dve pa elegantni lepotici. Ker imamo pri nas zelo radi lisičke mi je ta res nekaj posebnega.

    OdgovoriIzbriši
  7. Opa, res si pridna. Vse so lepe, posebej zanimivi sta mi pa zadnji dve - kako različno učinkujeta isti motiv in ista postavitev, če jih izdelaš v drugi barvni kombinaciji.

    Lep vikend, V.

    OdgovoriIzbriši
  8. WOW, lepo si začela in vse so čudovite. Tako tiste z živalmi, kot obe z božično zvezdo, da o kaminu ne govorim. Težka izbira za najlepšo.
    Pa hvala za tvojo voščilnico.

    OdgovoriIzbriši
  9. Tudi meni so zelo všeč te osnove iz prejšnje kolekcije, ampak jih nisem nikjer zasledila pri nas.. Voščilnice pa so fantastične, čudovite, prisrčne in čarobno praznične. :) Občudujem in se navdušujem. Mene je navdušil polarni medo, ki zgleda kar malo prestrašeno ko tako šiba po zasneženih hribih ampak tako simpatično. :) Božični zvezdi pa sta prava praznična poezija. V tradicionalnih barvah je popolno! Hvala, ker si jih postavila na ogled. Prijeten vikend želim.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Vesela sem vašega komentarja. Hvala.