Nov začetek

Pozdravljeni. Današnja objava je namenjena novemu začetku na moji ustvarjalni poti.
Z velikim veseljem z vami delim novico, da sem postala članica ustvarjalnega tima
Scrapping Cottage bloga, za obdobje enega leta.
Ne morem vam opisati, kako vesela in počaščena sem bila, ko sem prejela njihovo povabilo.  
Zahvaljujem se Joanne in vsem članicam ustvarjalnega tima za zaupanje.

Hello. Today's post is intended to a new beginning on my creative journey. 
Pleased to share with you the news that I become a member of the design team 
Scrapping Cottage blog, for a period of one year. 
How happy and honored I was, when I received their invitation. 
I thank Joanne and all members of the design team for the trust. 


Ker je do moje prve objave v februarju še malo časa, sem za vajo :) s CottageCutz šablonami okrasila škatlico presenečenja.





Lepo se imejte. Janja

Komentarji

  1. Prekrasna škatljica presenečenja za malega fantiča.
    Vrhunsko uporabljeni nožki
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  2. Janja, čestitam za to krasno novico. Wau, postati članica takega ustvarjalnega teama je pa res velika čast.
    In tale škatlica presenečenja za novorojenčka je prekrasna. Upam, da bom tudi jaz kdaj znala ustvariti takšen izdelek!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne potrebuješ novene vaje več, krasna je! Pa čestitke za članstvo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga Janja, čestitke!!! za vstop v tim Scrapping Cottage bloga. Zasluženo res in tvoj prispevek bo brez dvoma izjemen, saj je vse, kar narediš dovršeno, izjemno lepo in skladno. Tudi tale tvoja "vaja" kot praviš sama je mojstrovina in daleč od vaje, izjemno lepo, da kar ne moreš nehat gledat... Se že veselim tvoje prve objave v februarju, vsekakor te bom spremljala:)) Sedaj sta že dve iz naših logov v tem timu, bravo Janja in Vladka. LP:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke!!! Popolnoma zasluženo!
    lp, t.

    OdgovoriIzbriši
  6. Cestitke ob vstopu v ustvarjalni tim.
    Skatlica si zelo bogato okrasila. Lepa je.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitke, vsekakor si si članstvo v njihovem timu prislužila, saj so tvoje kreacije vedno nekaj posebne in prave mojstrovine. Tako kot tudi današnja.

    OdgovoriIzbriši
  8. Draga Janja zasluženo si članica tako prepoznavnega tima in zelo sem vesela, da boš s svojimi čudovitimi izdelki prispevala delček svojega mozaika.
    Tvoja nova fotka mi je zelo všeč! Joj in sevada škatlica je prelepo izdelana. Kot vedno vrhunsko! Uživaj v novem timu in pozdravček iz Koroške, Jana

    OdgovoriIzbriši
  9. ooo Janja čestitke in povsem zasluženo, saj so tvoji izdelki res prava paša za oči in vedno do potankosti dovršeni v nulo :-))
    Tokratna škatlica je krasno sestavljena in uporabila si lepe šablonce.

    OdgovoriIzbriši
  10. čestitke, draga janja! to, kar ustvarjaš ti, pomeni nedvomno vstopnico za kateri koli ustvarjalni tim, tudi najzahtevnejše, ker si res nekaj posebnega s svojimi kreacijami.
    kot so rekle že predhodnice, vedno dovršeno, vedno lepo, vedno popolno! tudi tokrat prekrasna škatlica, tako lepe barve in senčenje!

    OdgovoriIzbriši
  11. Janja, čestitke. Res zasluženo, ker delaš zelo lepe in dovršene stvari z obilico okusa.
    Tako kot ta škatlica presenečenja.
    Pa vesela sem, da bo spet veliko Slovenk v teamu ;)

    OdgovoriIzbriši
  12. Draga Janja. Zelo zelo... vesela in hkrati počaščena sem, da bova skupaj v timu. :) Itak sem že od nekdaj fan tvojih izdelkov in prav zato sem zelo vesela, da bom lahko redno občudovala, kar lepega bos ščarala s SC šablonami. Dobrodošla v tim in naj ti bo lepo med nami :) Škatlica pa je znova ena tvojih perfekcij.

    OdgovoriIzbriši
  13. Ja, dober glas seže v deveto vas in čez ocean :) Super, ker so ti poslali celo vabilo in vesela sem, ker si njihova nova članica. Čisto upravičeno in zasluženo!
    Ta vaja je vrhunski izdelek in prava mojstrovina.

    OdgovoriIzbriši
  14. Bravo Janja! Me sploh ne čudi da so ti poslali vabilo. Res sem vesela zate. Komaj čakam kaj vse boš še izdelala s SC šablonami. Vaja ti je več kot uspela.

    OdgovoriIzbriši
  15. Čestitke Janja. Sem že na Scrapping Cottage blogu videla nov znan obraz med članicami tima. Pa sem si mislila, kako da se nič ne pohvališ. Zelo sem vesela zate in prav zasluženo si dobila to mesto.
    Ta škatlica je res vrhunsko izdelana, kot vsi ostali tvoji izdelki. Prava paša za oči!
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  16. O draga Janja, čestitke in vesela sem zate, začudena pa prav nič...krasna ustvarjalka si, "delo" bo zate mala malca in me veseli, da so tvojo ustvarjalnost opazili tudi čez mejo.

    OdgovoriIzbriši
  17. Čestitke za povabilo v ustvarjalni tim, verjamem, da boš svojo nalogo opravila vrhunsko, kot vedno. Škatlica je čudovita.

    Lep začetek tedna, V

    OdgovoriIzbriši
  18. Prečudovita škatlica in čestitke za sprejem v ustvarjalni tim, špvsem zasluženo. Če je to vaja, kakšen bo šele pravi izdelek.

    OdgovoriIzbriši
  19. Krasna škatlica, kot vse izpod tvojih prstov.
    Sedaj pa še čestitke za sodelovanje v UD ekipi Scrapping Cottage bloga, res si zaslužiš biti del njihove ekipe. Ne dvomim, da bosta vidve z Vladko avtorice njihovih naj izdelkov.

    OdgovoriIzbriši
  20. Iskrene čestitke za sprejem v ustvarjalni tim. Je pa povsem zasluženo. Škatlica pa je prekrasna :)

    OdgovoriIzbriši
  21. Wauuuu Janja....to je bilo za pričakovati. Se mi zdi, da smo vse ustvarjalke počaščene, da sta v tako znanem timu kar dve zelo nadarjeni Slovenki.Tvoja škatlica pa je itak naj naj...

    OdgovoriIzbriši
  22. Joj,kako sem vesela zate.Čestitke :) Komaj čakam na tvoje nove objave.Že ob tej škatlici sem ostala odprtih ust.

    OdgovoriIzbriši
  23. Janja iskrene čestitke za tako prestižno povabilo, kar pa si ti s svojimi izdelki zagotovo zaslužiš. Ustvarjaš tako čudovito, da človek lahko samo gleda in se čudi, kar se pa vedno ob tvojih izdelkih. Danes si nam ponovno pokazala čudovito dovršeno škatlico in to vsekakor ni samo vaja, ampak čista perfekcioznost. Želim ti vse dobro in lep pozdrav, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  24. Iskrene čestitke Janja :) Lepo si začela z škatlico presenečenja pri vstop v tim SC.
    Se že veselim tvoji izdelkov z SC šablonami.

    OdgovoriIzbriši
  25. O, Janja, čestitke za tako prestižno povabilo. Tvoji izdelki si ga čisto zares zaslužijo. :-) Vaditi ti sploh ni potrebno, saj do popolnosti obvladaš sestavljanje in senčenje teh čudovitih izrezov. Škatlica presenečenja je sanjsko lepa.

    OdgovoriIzbriši
  26. Joooooj Janja.... škatlica je čudovita!!!! Nimam besed!!!
    Uživam v lepoti!
    Barbara GR

    OdgovoriIzbriši
  27. Čestitke Janja! Me ne čudi, da so te opazili, ker tvoji izdelki so narejeni s tako mero estetskega čuta da jih ne moreš zgrešiti. Vesela sem in tudi ponosna na naše ustvarjalne Slovenke! Kako sposobne ljudi imamo, pa kako malo jih znamo cenit. Janja, občudujem tvoje ustvarjanje, večkrat pogledam tvoje starejše objave, malce pobrkljam po blogu, razmišljam o tvojem barvanju in se učim od tebe. Vso sreču in veselo se podaj novim izzivom naproti, sem s teboj :)Pa fotografijo bi rada pohvalila, simpatična :)) O škatlici pa...prečudovita! Izrezi so tako realni in ljubko pobarvani. Mojstrstvo.

    OdgovoriIzbriši
  28. Janja čestitke!!! Če si kdo zasluži to čast, si to prav zagotovo ti :) Tvoji izdelki so vedno tako dodelani in si prav zagotovo moj velik vzor ;) Komaj čakam kaj si nam naslednje pripravila!? Veliko uspeha na novi poti!!!

    OdgovoriIzbriši
  29. To pa je res ta prava škatlica presenečenja :) ter še čestitke iz moje strani! :)

    OdgovoriIzbriši
  30. Presrečna, navdušena sem za vse kar si nam sporočila, ker ti resnično želim polet še više in više, med najboljše :) Vedno te bom podpirala v dobrem in slabem, to tudi sama veš ♥ Škatlica presenečenja je čista perfekcija, zdravilo za moje oči in dušo. Lep pozdrav, Ivi.

    OdgovoriIzbriši
  31. Drage blog prijateljice,
    hvala vsaki posebej za podporo, pohvalo, čestitke in vse lepe besede, ki ste mi jih namenile. Mi veliko pomenijo.
    Janja

    OdgovoriIzbriši
  32. Janja, vse čestitke za povabilo inčlanstvo v SC-timu. "Vaja" pri tebi ni potrebna, saj so tvoji izdelki perfektni in precizni. To dokazuje tudi ta škatlica. Čestitke še enkrat. lp

    OdgovoriIzbriši
  33. Draga Janja, iskrene čestitke. Če si kdo zasluži to mesto, si ga prav gotovo ti. Očitno ti tudi CC šablone ležijo, no ja, le katere ti ne. Vedno znaš pričarati izdelek, ki je izpopolnjen do maximuma. Tvoja skladnost in natančnost me vedno navdušita. Srečno in vse dobro!

    OdgovoriIzbriši
  34. Čestitke... prekrasno, da te bomo lahko spremljali tudi na CC blogu... Prekrasna je tale tvoja škalica!

    OdgovoriIzbriši
  35. Čestitke! Se že veselim tvojih super objav.
    Škatlica je čudovita.
    Meni tako lepa barvna kombinacija in kakšen super mini rožasti papir...

    OdgovoriIzbriši
  36. Janja, iskrene čestitke! :) Tole, da so te povabili zraven pa res ni kar tako... velika potrditev, velika čast... in po drugi strani precej razumljivo, ker tvoji izdelki so pač nekaj posebnega, čudoviti in človek jih vedno rad pogleda. :)
    Želim ti veliko užitkov ob ustvarjanju s SC šablonami. Jaz sem prepričana, da bo nastalo obilo neverjetno lepih izdelkov... kot tale škatlica, ki je dih jemajoča. Čudovita!

    Še enkrat... Čestitam! :)

    OdgovoriIzbriši
  37. Čestitke Janja,bravo. :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Vesela sem vašega komentarja. Hvala.