Ko se ne morem upreti

Videla sem že nekaj voščilnic s toplotno embosiranimi motivi, ki so kasneje pobarvani, a me niso tako pritegnili k ustvarjanju kot video pri Vladki.


Čeprav nekaj malenkosti pade v oči :), sem zadovoljna.
Štampiljke sem odtisnila na eko karton, jih toplotno embosirala in kasneje pobarvala. Barvni kontrast ni prinesel želenega učinka. Žal tudi embosing prah ni najboljše kakovosti. Po navadi se stvari lotim znova. 
Ker ni vsak dan nedelja in je bila ura že pozna, mene pa je tako držalo :), sem eko karton obdržala, potonike ponovno odtisnila in embosirala na akvarelni papir, jih pobarvala z distress blazinicami in obrezala. Prilepila sem jih na eko podlago, ki sem jo pred tem senčila.

 

Izzivi:
Allsorts challenge blog - izziv #296: flower power
Crafts 4 Eternity Recipe challenge blog - izziv #211: no pattern papers

Lepo se imejte, Janja
.......................................... 
štampiljke -                  Altenew clear stamps - peony scrolls  
rezalne šablone -         MFT Die-namics - blueprints  14
barvanje, senčenje -   Distress blazinice - pumice stone, black soot & antique linen
...........................................

Komentarji

  1. Tole pa je izpadlo fantastično! Res se mi dopade barvna kombinacija in kakšen učinek naredijo naravni toni in 3D efekt s prelepljanejm :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Aaaaa, tako je čudovita, da me kar v želodcu zvija. Neverjetno kako čudovito si pobarvala cvetje, globinski učinek je prav fantastičen. Že sam motiv je čudovit, potem pa še postavitev...... Perfektna je!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Janja, popolnoma navdušena sem nad tvojo krasno voščilnico (no, saj so vse takšne!). Zelo lepa barvna kombinacija in krasen motiv.

    OdgovoriIzbriši
  4. ooo Janja, kako je lepa! Ko sem jo zagledla, sem rekla vau kako lepo cvetje in kako krasna barvna kombinacija. Super ti je uspela in se sprašujem kako fantastično bo tole v drugo :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Olala, zdaj vidim o čem si včeraj govorila. Nisi delala zastonj pozno v noč. Meni se vidi brez napak, super učinek je, kaj super, fantastičen. Lepo nedeljo ti želim. Zvonka

    OdgovoriIzbriši
  6. Fantastično si se znašla. Naredila si krasno voščilnico in prav super si senčila cvetove.
    Vse je tako skladno, da bolj žene more bit.
    Želim ti lepo nedeljo.
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši
  7. Vauu, prečudovito je izpadlo vse skupaj ;) Tale eko papir si pa moram tudi jaz nabavit, saj je čudovit, sploh pa je lepo izpadel pri tvojem izdelku ;)
    Lp, Larisa

    OdgovoriIzbriši
  8. Oooo, kako je tole lepo <3!

    OdgovoriIzbriši
  9. Ooooooo...
    Edino kar meni pade v oči je prekrasna voščilnica v čudovitih barvah. Potonike zgledajo kot ledene rože, perlice pa kot kristalčki. Spet ti je uspela umetnina.

    Lp

    OdgovoriIzbriši
  10. Ooo, sploh ne vem, o kakšnih napakah si govorila, meni se zdi popolna in fantastična:)) LP Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  11. Enkrat mi je sodelavka rekla, da so ročno izdelane stvari nekaj posebnega prav zaradi "napak", sicer je izgled preveč industrijski. Večinoma pogledamo izdelek kot celoto in v njej se napake razblinijo oz. dodajajo nekaj več.
    Arabski kamnoseki so celo nalašč delali "napake" v svoje geometrijske vzorce, kajti verjeli so, da je nezmotljiv je le bog. Ko pogledaš te mozaike kot celoto, teh napak sploh ni opaziti ...
    Joj, naredila sem cel filozofski uvod. Hotela sem le reči, da je voščilnica zelo lepa. Všeč mi je postavitev, ki deluje elegantno. Prav tako barve. Motiv pa je tudi zelo lep. Obožujem potonike. Vse skupaj je zelo lepo povezano v celoto.
    Lp, Maja

    OdgovoriIzbriši
  12. Kakorkoli že, si fantastično rešila voščilnico (saj po moje ni bilo kaj za reševati, ampak če si perfekcionist vidiš vse v drugačni luči). Fantastično barvanje, postavitev,... čao

    OdgovoriIzbriši
  13. Ko sem videla malo slikico, sem mislila, da je cvet sestavljen iz več plasti :-) Sicer bi pa morala, glede na tvoje mojstrstvo senčenja, takoj vedeti, da temu ni tako. :-)) Napake verjetno vidiš samo ti. Na mojem ekranu je videti čudovito, popolno voščilnico. Mi pa gre še vedno na smeh, ko se spomnim tvojega komentarja pri Vladki. :-))

    OdgovoriIzbriši
  14. waaaaaaaaaaaaaaw tole je pa res en presežek od presežka! meni zgleda odlično in upam,da se tudi sama kdaj lotim te tehnike. si me navdušila, lp

    OdgovoriIzbriši
  15. WOW, še boljši učinek, ko si jih izrezane dala na ekopapir.Senčenje spodaj ša tako da piko na i.

    OdgovoriIzbriši
  16. Ne morem se je nagledati! Vidim nekaj lepega in si mislim, da ne more biti lepše, pa spet vidim nekaj novega in sem čisto paf. Ampak, tale voščilnica pa je res vrhunska! Res najlepša. Barve, postavitev, ta občutek bogate preproste elegance, ki ga daje...popolna.

    OdgovoriIzbriši
  17. Lahko samo rečem. ...popolna je. : )

    OdgovoriIzbriši
  18. Tu sem te čakala :))) Sem vedela, da boš ti s svojim mojstrstvom ustvarila nekaj čudovitega. To so kot kakšne ledene rože. Prekrasno. Sem navdušena in nadvse počaščena, da te je prav moj video spodbudil k tej že znani tehniki.:)) Nisem pa sama še poskusila barvat na kakšen drugi papir. Se na eko kartonu lepo prelivajo barve?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Barve se zadovoljivo prelivajo tudi na eko kartonu, a ne tako izrazito kot na akvarelnem papirju. Bolj kot samo prelivanje, je mene motila bledost barv .... morda bi morala izbrati rdečo :).
      Že dolgo se nisem tako hitro lotila dela :). Hvala.
      Lep pozdrav

      Izbriši
  19. Sploh ne znam povedat, kako prečudovita je.

    OdgovoriIzbriši
  20. Tole je pa prava mojstrovina. Prelepo.

    OdgovoriIzbriši
  21. Fabulous card :) thanks for joining us at Crafts 4 Eternity hugs x

    OdgovoriIzbriši
  22. O Janja kako si to voščilnico fantastično pobarvala. Res si pravi "barvni" mojster :-). Prekrasen izdelek.

    OdgovoriIzbriši
  23. Janja prečudovita je...in tiste malenkosti verjetno samo tebi padejo v oči :)
    Lepo bodi!

    OdgovoriIzbriši
  24. Čudovita je ;) vsega česar se lotiš ti uspe ;) bom prišla k tebi v uk ;)

    OdgovoriIzbriši
  25. Hhhmmm...vse ima svoj namen ;)))
    Kajti na novo pobarvana potonika in nato še izrezana, voščilnici doda prav poseben učinek. Všeč mi je tudi večplastnost. Res zelo, zelo lepo!
    želim ti lep teden, Jana

    OdgovoriIzbriši
  26. Ne vem, kako sem lahko spregledala to objavo. Fantastično senčenje deluje večplastno. Perfektno!

    OdgovoriIzbriši
  27. I saw this beautiful card on Pinterest and just had to take a closer look. Lovely work!! Beautiful stamp design...love that you did lots of fussy cutting. Much appreciated!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Vesela sem vašega komentarja. Hvala.