Najboljši prijatelji

Vsak nakup novih Distressov, me potegne v nove barvne kombinacije. Postajajo moji najboljši prijatelji.
Zbirki, če jo že lahko tako imenujem, sem dodala wild honey, rusty hinge in spun sugar. Zadnja je presvetla in mi ni preveč všeč. Nastajajo nenavadne barvne kombinacije :)).

Štampiljka  LOTV - Best friends. Sami postavitvi trenutno ne posvečam veliko pozornosti. Sem v fazi preizkušanja, različnih podlag za barvanje.


Uporabila sem malo debelejši karton, ostanek embalaže, ki se je izkazal za zelo vpojnega. Barva se razliva po svoje, barvni prehodi iz svetle na temno so intenzivnejši. Tu popravki skoraj niso mogoči.


Za primerjavo, prilagam sliko deklic, ki sta odtisnjeni na šeleshamer. Pri barvanju vijolične oblekice, sem uporabila akvarel svinčnike. Ljubša mi je uporaba distressov. Želela sem pokazati, kako se lahko barvanje z njimi razlikuje na različnih podlagah.


Dodatki ... doma narejene rožice s pomočjo luknjačev in napihljive barve. Te rožice ne izstopajo preveč, voščilnico se lahko pošlje po pošti.


Prijavljam jo na izziv pri  LOTV'S challenge blog.

Lepo se imejte, Janja

Komentarji

  1. mmmm, zelo zanimiva voščilnica=) Mislim, da si si kupila super barve... Čeprav je spun sugar zelo svetla velikokrat pride prav, ko rabiš nežnejšo voščilnico... Jaz jo zadnje čase kar pogosto uporabljam, še posebno v kombinaciji z worn lipstic... wild honey je pa tako ali tako ena boljših barv, vsaj meni...

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepo narejeno in všeč mi je, kako si pokazala razliko, ki jo prinese uporaba različnega papirja. Res barvaš lepo in voščilnica je krasna.

    OdgovoriIzbriši
  3. Se mi zdi, da se pri komentiranju tvojih čestitk nenehno ponavljam. Ampak mi drugega niti ne preostane, saj so res mojstrovina. Čudovita čestitka!

    OdgovoriIzbriši
  4. Prav lepa voščilnica je nastala. Mi je všeč, da je vse tako lepo barvno usklajeno.
    Zahtevnejši materiali pa so pač dodaten izziv.. da malce stopiš iz varnega okolja. Včasih vsi potrebujemo malo poprčka v življenju :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasno barvaš! Hvala za prikazano razliko pri papirju. Končen izdelek je pa res lepo barvno usklajen.

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovita čestitka, kot vedno krasno pobarvana. Tudi meni so DI zelo všeč, rada delam z njimi, vendar jih raje uporabljam bolj za ozadja.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitke za nove igračke, ki jih znaš krasno inkoristno uporabiti. V mojih rokah bi ili verjetno ne samo srednja - ampak velika žalost. Kadar pa so v tvojih pa - nastajajo lepe voščitke. Tale je taka, prav vesela, ki ti lahko polepša dan (kaj dan, cel teden), če se znajde v tvojem nabiralniku.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ampak veš, postavitev je zelo dobra in zanimiva!
    Celotna čestitka je skombinirana zelo lepo in postajaš že prava mojstrica, povsem zaslužena članica v Craft-alnici. Štampiljka pa je zelo cjuti in pride še toliko bolj do izraza, ker je pobarvana čudovito.
    Pozdrvček Andreja L. (doma objavljanje še vedno le laufa)

    OdgovoriIzbriši
  9. Vse je super, ma pobarvano je pa prečudovito.

    OdgovoriIzbriši
  10. Aj jajaj Janja, a sploh lahko kaj komentiram?
    Krasna je in le kaj nam še pokaži..:):)

    OdgovoriIzbriši
  11. Čudovita čestitka, zelo, zelo lepe barve si uporabila za kombinacijo in odlično barvaš, res! Tudi rožice si zelo lepo naredila in barvno pokombinirala in take bolj "plitve" so prav primerne za pošiljanje po pošti. LP:)

    OdgovoriIzbriši
  12. na prvi pogled je videti kot stran iz slikanice... iz zelo privlačne slikanice :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Hi sweetie, this is stunning, gorgeous work thanks for joining us at Lili of the Valley this week hugs Pops x x x

    OdgovoriIzbriši
  14. Kako je simpatična, spominja me na otroška leta, ko sve se igrali s sosedo na igrišču :) Malo nostalgije ;) Voščilnica je res krasna, lepe barve in še lepši motiv :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Beautiful card and lovely colours.Thanks for taking part in this weeks LOTV Challenge!
    Clairexx

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Vesela sem vašega komentarja. Hvala.